STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2004-10-20


Jag hade inga roliga bilder klara, så jag tänkte visa min Dikt i Maskor-tröja. Den har nu dammats av för vinterns kommande behov. Färävrigt stickar jag frenetiskt på Gulkue-tröjan, och den skall vara klar på fredag då vi åker mot Ståkkhålm för att överlämna den till objektet i fråga. Samtidigt som vi besöker Akalla där broder bor. Alla sockar i SixSocks är avklarade och jag väntar med spänning på nästa. Har laddat med lite garn så det är bara att börja!! Har börjat liite på min Koigu-skapelse men det är för tidigt att visa något än. Känner att en förkylning är på G, vilket gör att energin ligger på fel plan.  Posted by Hello

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer du på Sticka!s stickkafé i Slöjdhuset på lördag?
Om du ändå är i Stockholm, tänkte jag...
Det vore kul!
Britt

Froding sa...

Ja, vad säger man!! Vi skall till två ställen på lördag och om jag piper om ett stickcafé i Stockholm oxå, då får jag nog en lektion i tidsplanering... Fast jag har inte sagt att jag inte vill, men men Kul hade det varit, och hade det varit söndag då hade det funnits utrymme!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers