STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-01-13

Min terroristverksamhet... Frågar ni de i min närmaste omgivning, så räknar de säkert mig som en garnterrorist. Fast jag tycker inte jag är våldsam i mitt utövande!! Här ser ni vad som orsakade uppståndelsen! Nu är jag på väg till min syjunta och jag hoppas det blir några varv på sommarens stora succé !! Rowan Cotton Glace. Jag har även idag intervjuat Carina Olsson, Värmlands Hemslöjdskonsulent eftersom jag skriver på en artikel till Stickas Medlemsblad.Vad det handlar om? Ja, skaffa ett medlemsskap... Posted by Hello

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst sjutton är du en garnberoende, du uppfyller alla krav på en sådan. Gillar att ohämmat känna, klämma och fantisera. Kan köpa hur mycket garn som helst hur dyrt som helst fast det finns en stor hög hemma redan.

Barbro (beroende även jag)

Froding sa...

Ja...Kommer inte på något bra motargument, men frågan kvarstår om jag terroriserar omgivningen.... Eller om jag ödmjukt håller mig i ett hörn och leker med mina nystan....Fast jag tror att det sistnämnda håller ingen jag känner med om...

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers