STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-01-14

Fortsättningen på alla goda nyårslöften... Jag har kollat runt lite på bloggarna och många verkar ha så dåligt samvete över några garnnystan son dräller runt i hyllor och lådor. Man har ju fulla skafferiet med mat som bara står till ingen nytta, förrän man behöver använda det i matlagningen, och inte har vi ångest över det???? Så ha ett bra lager i garnskafferiet, man vet aldrig när man behöver laga till någon gourme-tröja.... Fast en sak slog mig, varför kollar vi inte i våra färdiga-saker-hyllor?? De dignar av alla färdiga tröjor, halsdukar och pulsvärmare. Räknas inte detta? Man skall ha balans i tillvaron, och ett tomt garnförråd *********ÄR INTE ATT HA BALANS. ********** Rätta mig om jag har fel.......

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Marianne, du har naturligtvis rätt!
Så har jag inte sett det, men jag ska genast börja.

Ser fram emot att läsa din intervju senare!
/Marika L

Anonym sa...

Du har så rätt så rätt. Balansen är naturligtvis ett fullt garnförråd. Fast jag har nog aldrig haft dåligt samvete över mitt stora garnförråd.... möjligen dåligt samvete för at jag inte har dåligt samvete.... äh- nu tror jag att jag ändar resonemanget här :-)

Johanna

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers