STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-02-01


Hälsa på Hildur!! Ja, hon köptes som höna och fick namnet Hildur. Nu heter hon Hilding och gal på morgonen. Till grannarnas förtjusning(tror vi) Han är sååå grann och ståtlig.  Posted by Hello

2 kommentarer:

kirstens strik sa...

kære Marianne,
Hvor er det dejligt med dyr,men jeg grinede højt af din kat der snuppede garnnøglet. Det sker også ofte her hos mig, bare kan jeg ikke nå at fotografere det. Men katten har sikkert haft det sjovt!! Dit strik er fantastisk flot, det må være svært at strikke med alle de farver??

Mange hilsener
Kirsten S

Froding sa...

Ja, visst är de roliga dessa små håriga saker. Nu har de kommit på en ny lek; att hämta sytrådrullar i mitt syrum i källaren. Vet ni HUR LÅNG en sytråd kan bli?? DET VET VI....Särskilt när de lekt med den ett tag och den löper över bord under bord under mattor uppför trappen till övervåningen in på toaletten......
Så var det detta att sticka med flera färger, det går jättebra så länge man tänker på att hålla tråden bakom tillräckligt lös. Hellre för lång ögla än för kort. För det går att justera. Fast norrmännen har en förkärlek till MER än 2 färger och då kan det vara bra att ha övat!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers