STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-05-11

En bra bildkomposition är A och O. Fast jag är på språng, vi skall på konsert ikväll. Helena har sin sista vårkonsert med musikklassen..Lennart filmar och jag skall bara bära min ERIN...Den som jag nu krympt 2 ggr, och fortfarande är stor. Ärmarna är som elefantsnablar..Sista gången jag krympte den var pga av att katten trodde det stod WC i kragen....Bloody cat... Nu håller jag på att avsluta Birch har c:a 100m kvar innan slut. Sedan skall det bli en Rogue men blixtlås fram. Det kommer att vara en Parallell-stickning. Vi är i alla fall några som är med; jag, Maria och Sigrid! Välkommen du med!! Posted by Hello

1 kommentar:

Cina sa...

ÅÅÅHHHH!!! Jag vill vara med!! Har också planer på en Rouge fast inte med dragkedja utan helt enligt mönstret. När tänker ni börja?? Jag måste nämligen göra klart min t-shirt först och sen ett par sockar till mamma men sen..... *S* Har ju garn så det är ju bara att sätta i gång. Va' kul det ska bli!

Hälsningar Carina
http://www.cina.blog-city.com

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers