STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-05-02

Läget... *Regn.. *Hilding har flyttat till landet, och har nu 25 fjällor! Fast innan han åkte fick han kalla makaroner och det var så sött att se hur han la en makaron till var och en av hönorna för att sedan ta en själv. Där har många mänskliga tuppar mycket att lära... *Rosa schalen klar, blev snygg. TROTS att jag komponerat mönstret... *Gathering of lace, ligger på Posten och väntar... *Erin har växt med 4 varv, pust.... *Det finns 4ply soft i garderoben... *Tynt kamgarn, stickor 5 och Birch påbörjad. Efter ett diagram ritat av mig... *Jag har fått ett mönster brevledes från Marianne L, och det gjorde mig glad! *Ett stort tack till Ulla för kortet som jag fick, mitt i prick!! *Fortfarande ingen lösning på problemet med intankning av kort i datorn, fast det blir desto fler bilder att visa senare!! Nu skall jag ta en köpp kaffe...

Inga kommentarer:

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers