STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-05-08


När jag skulle åka till Rom, kom detta paket på posten!Ursäkta att jag inte visat bilden förut, men men..Det var från min hemliga vän Anne Elise som bor på Avaldsnes på Karmöy. I detta paket fanns 5 nystan strumpgarn i mina färger,och det heter Silja. Har aldrig stickat av det förut så det skall bli kul! (tyvärr hann jag inte stoppa undan garnet innan en av kattungarna hittade det!!) Med fanns också markörer och norsk Frejachoklad som fick följa med till Rom, den åt jag upp utanför Colloseum!!TACK ANNE ELISE!! Så var jag tvungen att kolla på kartan var Anne Elise bodde, och kolla denna länk!! Hon bor ju granne med Harald Hårfagre!!http://www.karmoyped.no/avaldpros/ Posted by Hello

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi hoppas att det bara var chokladen du åt upp utanför Colloseum?! Vissa maskmarkörer är så läckra att de kan tas för ätbara :-)

Hälsningar
retstickan Johanna

PS ERIN blir synnerligen läcker...

Froding sa...

Ja, men något har dragit upp vikten efter Rom, så kanske de slank ner utan att jag märkte det?? För inte kan det ha varit den Italienska glassen med stort G???

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers