STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-05-08


ERIN ERIN...Kan detta bli klart tills på onsdag?? Då skall Helena sjunga på Vårkonserten, och det kunde vara kul ha den på då. Som ni sr har jag bara C.a 12-15cm kvar att sticka. SÅ FÄSTA trådar(ca sju miljoner) samt sy i knappar. OCH göra den lite mindra...om det nu går på ett kontrollerat sätt. Någon som kan?? Skulle någon fråga om jag skulle göra en till, så skulle svaret vara enkelt. NEJ.. Posted by Hello

2 kommentarer:

sticka med mera sa...

Jag tycker att Du skall vara stolt över att du stickat en Erin. Den är otroligt vacker. Ulla som ibland tycker att när dom är runt 14 så längtar man till dess att dem HAR gått ut grundskolan och flyttat hemifrån.

Froding sa...

Ja, nog känns det helt OK att ha kalrat denna kamp, men det har inte bara varit tråkigt. Det är väl nu när manser slutet man är så otålig. Det har resulterat i 3 upprepningar pga av slarv med att räkna maskor och ha koll på färgerna. Jag tror dock att den är för stor t.o.m för mig... Så detta med snabbväxande barn, vår lilla Helena som nu skall gå ur grunskolan har köpt sig en aftonklänning för detta ändamål. BARA 1500.- Kanske är det sånt som gör att man funderar?

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers