STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-07-31

ERIS Jag har gjort en ERIN, nu är det dax för Eris!! Jag har nu fått nys på en ännu finare tröja än Rogue, via Sticklistan. Det är Eva Fransson som sett denna nyhet. Det är samma designer som Rogue, och man kan bara konstatera att hon lyckats denna gång också! Jag har garn, jag har länken, jag har kanske pengar till mönster...för nu skall jag göra denna till mig: http://www.girlfromauntie.com/patterns/shop/eris/detail.php

2 kommentarer:

Helene sa...

Hvilket garn skal du bruke??

Froding sa...

Hej!
Jag har inte bestämt än vilket jag väjer; har ett kg gult Rowan Magpie Aran och ett kg grönt Jaegers Shetland Aran. Båda stämmer med stickfastheten. Har köpt dessa för att göra Rogue som cardigan,men jag behöver ju bara en!! Problemet är bara att jag har inte läst mönstret så noga att jag ser om det verkligen räcker.Jag tror att Drops Karisma kan vara ett bra alternativ.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers