STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-07-31

Med lite modifiering så kanske tom jag kan ha denna sjal(lätt)

2 kommentarer:

sticka med mera sa...

Jag tycker att DU också är söt i den. Du kan ha den när Du går på visit! Det övergår mitt förstånd vad Du producerar gm stickning. Är rogue klar? Kjolen, den tvåändstickade väskan? Har Du mönster på booga bag? Den svenska versionen? Jag har börjat på birch, igen. Har bytt fr kid silk haze till MORAGARN!!! för att göra ett prov och lära mig se mönstret. Det går helt OK. Ulla

Froding sa...

Hej!
Ja, nu är det så att allting är konstant(precis som i filmen Mannen som slutade röka) man har en viss tid att ägna till olika saker. Min del stickning är större än tiden jag städar;-)
Fast så här är det: Rogue, en arm påbörjat då vi skulle ha KAL till hösten. Fast nu blir det nog ERIS istället. Min Fair Isle-kjol saknar ett nystan ljusgrönt i mitten,men Karine hjälper mig med ett nystan!!Den två ändsstickade väskan är klar till 1/3,men blir inte speciellt bra. Färgskiftningarna helt OK ,men effekten kommer inte fram som jag tänkt. Jag har gjort Booga bag,men vet inte om jag har den översatt,men det är enkelt jag hör av mig!! Moragarn blir fint i sjalar.Birch är lätt när man väl kommit igenom en mönsterrapport. Det sitter bra i skallen!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers