STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-08-04

mysteryshawlalong Så är denna Knit-a-long startad! Första ledtråden kom natten till 1 augusti, och innehöll diagrammet för ovanstående början på en sjal. Det var liv i luckan må ni tro i början eftersom den första "Clue 1" var felskriven(nästa kommer 7/8). Mailen på medlemssidan föll in som löv om hösten.... Det behövs inte mycket för att jaga upp amerikanskor..lite fel ikryssade streck i ett diagram. Undrar om de är lika upprörda över vad som händer på annat håll i världen... Hur som helst stickar jag min sjal i det tunnaste garn jag någonsin använt; Prestigio Super Kid Mohair,245m/25g. Närmare spindelväv än detta finns inte utan att det finns en spindel i närheten..(jag vet att det inte räcker,men jag gör så långt det går...) Håller på att letar efter garn till Eris, men det jag trodde skulle gå funkar inte. Skall kolla om Karisma håller måtten.. ps/tån är nästan Ok...

2 kommentarer:

Tina sa...

Vad spännande med knit-alongen. Än så länge ser ju sjalen väldigt fin ut? Menar du att garnet du har inte räcker? Går det inte att köpa nytt, eller är det utgått?

Vilket garn var det som inte passade till Eris, bra att veta, så jag inte behöver testa själv, om jag skulle ha det hemma.

Och hoppas tån mår bättre snart. Jag tycker att dumle är lika gott som broccoli, så du kan säkert äta massor med dumle! :)

Åse Walett Sjöholm sa...

Sjalen ser fin ut. Jag tog också nå´t jag hade för att se om jag gillar slutresultatet. Lite stressad blev jag när jag inte förstod eng. yard/oz (tack för en utmärkt förklaring) men det "surr" som utbröt när mönstret inte stämde var väl i värsta laget. Vilken tur att vi(jag) är lugn som en filbunke. Hmm. Krya på dej. Ha det bra. Åse

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers