STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-10-20

Vi börjar med slutet!! I tisdags var det INTE spinnkurs för mamma...För då var det föräldramöte(och mammor sätter alltid sina intressen längst bak i ledet, eller hur det nu var...)!! Helena går Estestisk teater(eller vad det nu kan heta) och då passade det bra att visa upp vad de lärt sig hitttills. Alla var duktiga,men jag tyckte Helena var BÄST!!(Part i målet, nja kanske lite!! Helena i mitten. Jag har fått kardor sända till mig från Roslagen, och snart skall jag börja karda min "säck" och sen ska ja..... ja ja lite annat skall det bli oxå!! Har gjort klart min gröna Rogue och använt den, när jag var med mina arbetskompisar på travet i måndags(trav är en konstig sport...) gjorde en halsduk av resterna och just nu har jag inget på G. Vacklar mellan att göra klar min Starmore eller min Hisdal. Kommer inte fram till någe....beslut. Kan ha att göra med att vi arbetar med budgeten på jobbet och det kan få den bäste att känna sig vattning och beslutsfattig...

4 kommentarer:

sticka med mera sa...

Marianne, välkommen hem! Synd att Du inte kom i kväll men Du såg förmodligen matchen på TV. Det var full fart och kämpatag från början till slut. Min man säger att han var lite besviken på FBK, han trodde att dom var bättre än vad de var. AKZO var matchens företag och Leif delade ut pris till Daniel Henriksson. ( Du tog väl inte illa upp för kommentaren om chipsen hoppas jag) Kram Ulla

Christina sa...

Men guud ni!
Trodde det var du på kortet först - ni e ganska så lika varandra där tycker jag.

Froding sa...

Hej Ulla, nejdå jag tar inte illa upp. Jag vet vad chipsen har för plats i mitt liv.....Synd att jag inte kunde vara med i logen hos er, skulle ha varit kul även om jag tror att MODO var bättre än "de våre" Är du inte stolt över att ha en man som tagit en FBK:are i hand?? ;-) Skall på matchen imorgon,FBK-Södertälje..kanske blir det kul att gå hem!!
Ja, jag är väldigt lik Helena om det var det du menade Christina???Du är ju lik mormor Ruth du...Fast inte så rynkig kanske eller???

Marika sa...

Nu är jag inte med längre. Vilken Starmore? Vilken Hisdal? Vilka datum ska jag leta på - eller kan du fota ufona tro?

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers