STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-11-10

God Morgon!! Tack alla, för tipset om Nix, det har kommit flera mail och kommentarer om detta nya hemska påfund, telefonförsäljning. Så nu är det fixat! Jag har kopplat in oss på www.nix.nu och hoppas nu att vi inte får fler erbjudanden om ditten och datten.(Fast jag hoppas att när Marks&Katten börjar kränga garn på telefon att jag har en chans att häva spärren....) Så till Ulla!! Jag har båda böckerna och tycker båda är OK, men Folk Shawls är mer jordnära och ger mer råg i ryggen att våga testa. Den andra inspirerar jättemycket, så båda fyller sin plats i bokhyllan!! Joe Labero kunde inte trolla bort någon av hakorna, han lyckades dock få dit en till verkar det som.......Jag sliter vidare med dem på gym och jympa, och hoppas snart kunna visa upp en Före/efter-bild på mig själv.....Tvåändsstickningen ligger nere nu, tänkte dock att den skulle återuppstå under julen. Då jag skall sitta i min nya röda tröja, knäcka nötter, se på TV och nålbinda en mössa( var fick jag det ifrån?...) Håller på med en röd Jultröja i Muskat där man stickar bålen i ett stycke och gör linningen på tvären. Mönstret finns i en gammal Knitters.

3 kommentarer:

Tina sa...

Nix är den bästa uppfinningen sedan kryddhyllan. Synd bara att man ska behöva säga till att man INTE vill ha försäljarnas jävla skit. Det mest logiska är ju att man säger till om man VILL ha. mutter morr....

(Tror du jag garvade när jag såg bildtexten i förra inlägget? Du är så himla rolig!! :)

Marika sa...

Angående hakor å sånt....
http://langsand.com/privat/lundberg/elin/hull.html
Det roligaste jag har sett på länge.

sticka med mera sa...

Marianne, nyss ringde en tjej fr ett företag och ville skicka två par trosor gratis, skulle bara betala för portot. Jag svarade att jag använder inte trosor!! Tjejen svarade då:" GÖR Du inte, då får jag tacka! " och så lade hon på!!! Jag fick mig ett riktigt gott skratt här förmig själv. Värt att testa? Ulla som önskar en trevlig helg

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers