STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-11-08

Konsten att säga NEJ..i motsats till Vodafone som alltid säger JA... Jag blir uppringt i stort sett varje dag av någon överglad person som undrar om jag inte vill HA trosor, strumpor, prenumerationer på olika tidningar,bokklubbar, Rosenrot, Gingseng, och gud å hans moster. Så är det någon som kan säga NEJ så är det jag och det tjänar jag pengar på i motsats till Vodafone som tjänar multum på JA. Argument att ta till när det är som värst; *Jag är sååå tjock att jag kan inte ha trosorna ni vill GE mig. * Har dyslexi, så jag kan inte läsa böcker. * Tål inte Rosenrot, Gingseng bla bla bla Jag menar, hur skall man hinna sticka med att ständigt bli avbruten med detta tjafs?? Inte ringer någon och vill ge bort garn...inte ens akryldito... Hur ändrar man på detta fenomen? Hälsar Marianne som skall och se på Joe Labero om någon timme, och som hoppas att han kan trolla bort i alla fall EN haka... Anm: Personerna på bilden har inget med texten att göra.....

5 kommentarer:

Pia sa...

Hej Marianne,

Ved du at der findes en hjemmeside med den slags "undskyldninger":
http://www.vibrugerikke.dk

Prøv at kigge på den :-)))

Kh
PiaT - Køge

Anna-Karin sa...

Registrera dig i Nixregistret så slipper du i princip säljsamtal. Ibland slinker det igenom ett och annat ändå, men hänvisar man då till att man står med där så brukar de lägga på illa kvickt.

Telefonnumret till Nix-registret är 020-27 70 00.

sticka med mera sa...

Du är för härlig! Det är ofta jag blir glad när jag läser Din blog. Ser fram emot en bild på hakan efter föreställningen! ( kan det vara chipsen)? Förresten hur går det med Din tvåändstickning? ULla

Mia sa...

Just det, Nix-tjänsten är svaret. Hit ringer nästan aldrig några säljare, och gör det det blir jag mkt arg och säger att vi har nixtjänsten. Förr var det alltid jobbigast när de ringde och ville att jag skulle köpa brevmärken till välgörande ändamål. Kunde aldrig säga nej. Till slut fick jag skriva till dem och be att sluta ringa, för att jag inte kan säga nej i telefon!

sticka med mera sa...

Marianne, har Du A Gathering of Lace el Folk Shawls? I så fall, är de värda att ha? ULla

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers