STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-12-08

Dagens LASSIE.. Jag har varit i Jönköping på kurs. På Elmia för att vara exakt, och det ligger bredvid Kinnarps Arena.(som jag fotograferade med min mobil nu på morgonen när jag åt frukost..) Där spelade HV71 mot MODO ikväll. MODO hade konferens på SAMMA våningsplan på Scandic som jag befann mig på, OCH NÄR VI ÅT I MATSALEN; PASSERADE HELA A-LAGS TRUPPEN FÖRBI MITT BORD. Dä du, Ulla!! När du läser detta så kanske du kan stå ut med att de förlorade.... Stickat: ja, det blev lite på tåget, men med alla byten och efter en sträcka med X2000, så var min mage på annan resa än mig...

1 kommentar:

sticka med mera sa...

Ja Du Marianne, jag unnar Dig verkligen att frottera Dig med dessa superstjärnor!!! Skämt åsido... men å andra sidan var Harald Luckner middagsgäst hos min bror i lördags. Hans hustru är arbetskamrat med min svägerska!
Har fått boken Latvian Mittens men bara hunnit skumma. Mkt vackert att välja mellan. Åker till Sthlm på söndag och tänker nog avsluta islandströjan under vägen, hoppas jag. Blir nog ngt annat också. Har beställningar på 6 st pärlhalsband! Skall på Vetekatten på måndag och till Britt på onsdag! Ulla

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers