STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2005-12-18

Vad gör man före jul.... Ja, torsdagen då "genomled" jag ett julbord på lunchen och julkaffe med våra entreprenörer på eftermiddagen. Fredag var det shopping av årets julklädsel(min alltså, hittade en blus i rött och svart.Det stod liksom MARIANNE på den,tyvärr inte på prislappen dock. Bild imorgon..) Julbord på kvällen med min personal. Helgen har använts till att göra klart en stickad julklapp(samma som Ulla nyss avslutat fast i XL) samt att steka julköttbullar, baka kolakakor,strassburgare, saffrans-sockerkaka och Pladusker. Göra knäck,kola och pepparkakshus. SAMTIDIGT som Lennart försöker kakla köket runt bänkar.....Handlat lite mat..så var det "bara" julklpappar kvar, även om många är klara. Kanske köper vi julgran i morgon ...om vi hinner.... År av erfarenhet gör att jag vet att det blir JUL i alla fall, fast jag chansar inte. Skall sticka Hjärtesjal oxå...

2 kommentarer:

Nina på Johangården sa...

Vad är Hjärtesjal?

Letar med ljus och lykta efter en söt och snygg och skön sjal att sticka till sonhustrun... Såg detta om hjärtesjal och blev fundersam.

Froding sa...

Hej
Hjärtesjalen är namnet på den sjal jag designat åt Sticka!( Sveriges Stickförening)Den finns att tillgå för medlemmarna som en mysteriestickning nu över jul. Det innebär att mönstret är delat på 8 mönster och varje del släpps med några dagars mellanrum. Bara jag och styrelsen vet hur den ser ut i färdigt skick. Alla andra stickar och ser vad det blir under resans gång. Jag tycker sjalen är jättefin och kanske lockar den till ett medlemsskap?? Kolla på hemsidan: http://www.sticka.org/ Tyvärr så ser du inget om sjalen där för den ligger på medlemssidan!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers