STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-01-23

ÄNNU ICKE ETT UFO...... Jag gillar tanken med UFO-planering. Fast här hos mig är problemet att man kan inte ha korgar stående framme eftersom katterna älskar ullgarn....men jag skall göra något för att ta kontroll över mina UFO:s. Fast egentligen har jag mer problem med alla opåbörjade UFO:s,har inte ni????? Så till min OS-stickning...Övat har jag, men formtoppen är inte nådd...håller på med mental träning eftersom jag nyss fått hem Dan Browns "I cirkelns mitt" och den där talboken som skall vara bättre än "da Vinci-koden"....Så var det vilken gren man skall tävla i och med. Det lutar som sagt åt en Möbius-sjal eftersom man då kan sticka och ända se på TV....Den skulle vara kul att göra detta i en mixad grupp! Alltså hur många manliga deltagare skulle klara av att sticka OCH SE PÅ TV samtidigt????? Fördomar? Nej, efter att i snart 30 år arbetat enbart med killar, så anser jag mig vara något av expert på hur killar beter sig i verkliga livet. Många saker år de duktiga på men när det gäller att göra 2 saker på en gång...då vinner vi.... (de kan mycket, hemma kan de både baka och laga mat, men inte samtidigt) Bilden hämtad från: http://www.qtm.net/~geibdan/mainpix.html

1 kommentar:

sticka med mera sa...

Ja det där med simultankapacitet är inte lätt. Bädda sängen tills med mannen och han slutar prata!!
Marianne, kanske jag i stället skall göra en moebius av mitt handfärgade garn fr Stäket. Det är tvåtrådigt. Tacksam för tips på sticknummer och maskantal! Nu blir det stickning och hockey på TV.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers