STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-01-05

Snygga tröjan ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅhhhhhhh, vad jag tycker den är fin...kolla länken för mer info. Öm ja bare va litte smalere och litte snyggere....

8 kommentarer:

sticka med mera sa...

Urläcker men inte jag heller skulle någonsin kunna ha den! Snart är det match igen. MoDo -Luleå. Har nu stickat vågen och påbörjat hjärteraden men ingenting stämmer ihop med det som är under... Skall det vara så? Vad säger Du om Stickas inloggningsruta? ulla

Froding sa...

Ja, men man kan väl drömma...vi skall se FBK-Leksand på lördag. Så jag hoppas att svägerska LENA gråter krokodiltårar efter den matchen, dalkulla från Leksand/Insjön som hon är!!
Ang. sjalen; Inget av mönstren skall stämma, om man så säger. Det är det som är grejen med sjalar. Kolla på andra så ser du att mönstren sällan går jämt ut. Det är helhetsintrycket som skall vara OK!! Jag tror nu att jag löst det med inloggningsrutan. Jag hade länkat till knappen som finns på medlemssidan och då kommer ju inloggningsrutan upp. Så nu får ni kolla om det är skillnad!!

marianne lundholm sa...

men herregud, den vill jag sticka, inte till mig, men jag har en dotter som är trådsmal, oooo men men

marianne lundholm sa...

f-n, komer inte in på länken just nu, men jag säger då det.

sticka med mera sa...

Senaste nytt: förlust och länken är borta.En tät och fartfylld match med många skott men fru fortuna ville inte infinna sig. Att det skall vara så svårt att hitta målet!
På lördag åker jag med Leif på sponsorresa med Mo-Do till Timrå. Det blir en heldag med lunch i Härnösand. Bussresa så jag hinner sticka litet. Nu får det bli lite vin och ost o ngr varv. Ulla

Stickbloggen sa...

Fantastiskt mönster men det går väl att lägga ut lite maskor i sidorna *ler*

Anonym sa...

Menvatusan! Mer flätor=mer snyggt
Kör på vettja!!!
/Liisa

Froding sa...

HM, det kan lätt uppfattas som en kassler..MEN jag har den i in mösterdatabas tills Kolhydratmetoden gjort sitt!! Till Marianne L, jag minns inte hur jag gjorde på ärmen på Rogue, jag återkommer!!Nu är inloggningen rill Sticka! borta(jag hade länkat till knappen med mysteriestickningen inne på medlemssidan.)Kan trösta Lena med att Leksand föll med hedern i behåll, de spelade jättebra!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers