STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-02-19

Fårfest i Kil. Vi hade stick-café och det var många som bytte OS mot ull,får och tovning. Detta var ett EU-projekt som visar vad fåret kan åstakomma för människan,bygden osv. Det var en positiv anda över det hela och vi fick prata med många stickintresserade. Jag köpte inget garn(ja, ett liten härva..) men däremot en handsalva med lanolin från TEXEL-fåret. En ort i Holland som har långhåriga får vars päls nästan såg ut som björnskinn!!

fr.vänster. Marianne F, Britta, Barbro, BIM och längst bak Inger.

1 kommentar:

sticka med mera sa...

Ni ser ju ut att ha det riktigt trevligt! Hur mkt ull har Du spunnit? Vilka kurser har Du anmölt Dig till? Jag har valt gotländsk sticksöm, spina tott, stickning ett hantverk att utveckla,spedetröja, gotländska stickmönster, mönster av uppläggning och avmaskning, näverstickning. Sen får man se vad det blir! Känns som om kurserna inte är det allra viktigaste med resan.Ulla

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers