STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-02-18

Jag har varit på FÅR-fest i Kil!! Nu har jag kollar på TRE KRONOR(gääääsp..) och nu skall jag se på de som sjunger( är inte sååå intresserad, men jag stickar... ) Bilder kommer imorgon. Ni som är intresserade av att lära er spinna, Görel Hallberg skall ha veckokurs helgen 24-25 mars. Någon mer än jag som är intresserad? Jag berättar mer imorgon!!

2 kommentarer:

sticka med mera sa...

Jag har faktiskt anmmält mig till spinnkurs i ull på stickstämman. Har ull fr Östgöta men blir inte lika sams med den som med linet./ Ulla som är övertygad om att detta blir tjejernas OS...

Stickbloggen sa...

Kil måste vara spännade, jag hade ett par grannar för många år sedan som flyttade dit, sen har jag hört att LillBabs köper sina högklackade skor från någon skohandlare i Kil...

Spinning låter spännande men jag bor för långt bort och sen ska jag inte göra för mycket på en gång har jag lovat mig själv, men lycka till!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers