STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-02-06

SJUK... God morgon, har precis klivit upp ur sängen. Klockan står på 18,18. Migränen har övergått i halsont och ny huvudvärk. Hade tänkt mig iväg till F&S imorgonbitti, men som det verkar blir jag nog kvar i sängen en dag till i alla fall. Monica; Hur många kilo lavendel går det åt för att få bort migrän? Det var allt för idag, skall tillbaka till min säng..sic....

5 kommentarer:

slöjd sa...

Marianne, visst har jag sagt att snusa är bra mot migrän! Krya på Dig. Känns bra med varsin vinst, eller hur? Ulla

miastick sa...

Hej Marianne, nu har jag på olika ställen läst detta ord flera gånger idag. Det måste vara ett tecken, att jag en gång för alla ska få svaret. Och jag frågar nu dig: VAD betyder "sic"?

Anonym sa...

Stackars dej,migrän ingen höjdare ,hoppas det går snart över så du får sätta igång med stickorna igen,häftig mössa du gjort,

Anonym sa...

Stackars dig som är sjuk! Krya på dig!
/Veronica

Froding sa...

Mia! Sic! är latin och betyder "sålunda". Varför man skriver så ibalnd vet jag inte, men man kan se det ibland i gammal litteratur.. Sic!(från en som sjuk!)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers