STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-03-03

Mina Jaywalker. Stickade i garnet "Austermans Step" som är behandlat med Jojoba olja och Aloe Vera. VARFÖR kan man undra, ingen anledning anges. MEN jag går på allt i alla fall...

Kolla mönsterpassningen mellan strumporna, den såg jag först när jag var klar. Började sticka socka 2 där garnet var. SÅ blev de helt identiska, vilket borde vara en på miljonen. Kanske dax för en lott???

Så det tråkiga; Min resa till årsmötet är inställt. Det dåliga väglaget och risk för mer snö gör att jag inte vågar åka...tråkigt för jag hade sett fram mot detta möte. Att få träffa alla "stickisar" och höra på föredraget med Elsebeth Lavold.

2 kommentarer:

Bim sa...

Hm... handla du en lott... hrm, bara inte turen tog slut just där, vid garnet... Nä, du verkar vara den som har turen med det... ändå...
Snökaos? Nä, menar du inte, suck. Själv MÅSTE vi ut och köra på en unge modell äldre av dem, med på Fårfesten, bla... upp till Älvdalen, urk...
Word Cup för damer, 4,5mil idag, och alla vasaloppsåkare som dräller omkring åt alla håll...
hm, Älvdalen idag, och ompackning... och körande till Fjätervålen med henne imorgon, och sedan hem... kaos? Nä, inte en janne, ;)
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... inför irrvägar ute i snösvängen... kramis...

heidi sa...

Tråkigt att du inte kunde åka på årsmötet, men det kommer ju flera. Ardennerhästar har jag ett särskilt gott öga till:-)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers