STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-03-01

Värre än hos Nalle Puh.....

Hos Nalle Puh regnade det från sidan 3 till till sidan 37, men här snöar det från "möra te kväll"........och det skall fortsätta tills imorgon eftermiddag!!

Det syns inte så bra på bilden,men luften är FULL med snö.

Så det är bara att sitta inne och sticka... på min RUBY från http://www.beeskneesknits.ca/patterns.html

ps/ I Trysil köpte jag Alpacka-garn från "Den store Alpacka" så mycket att det räcker till en ny Hjärte-sjal. Damen i affären berättade att man helst skall tvätta alpacka-ullen i vanligt hårshampo eftersom det är mer likt vårt hår än fårull!!

5 kommentarer:

sticka med mera sa...

Oh, så läcker tröja. Gör Du den i samma färg som på bilden? Ulla

Froding sa...

Nej, tröjan blir i lavendelblått med matchande stipigt garn. Bild kommer lite senare eftersom jag är lite diskret med denna just nu. Skall ju vara till den nya kusinen som anländer snart. Fast jag är så förtjust i färgerna så till den milda grad för de passar oavsett kön!! Det blir byxor till också!Har gjort tröjan DEVAN från Knitty.com tidigare och den har varit sååå bra till Felix nu 2,5 år. Opalgarnet rä perfekt till dessa tröjor eftersom man tvättar den i maskin och ändå är det en sån mjuk ullkänsla över den.MVH/SNÖ-Ma(ria)nne(+n)

Visa Lisa sa...

Angående medaljer: Medaljutdelningen inom Team Sweden ska jag fixa med nu torsdag-fredag. Vill du ha yarnharlots medalj så har hon givit instruktioner här: yarnharlot.ca/blog/archives/2006/02/28/the_podium.html

Tina sa...

Jag har också köpt mönstret till Ruby (tror det var du som tipsade om det i höstas) och jag tänkte faktiskt på den i natt, när plogbilen väckte mig....

Fast jag tänkter mer i banorna att jag borde skriva ut den, ifall datorn skulle krascha, så jag har mönstret för när jag nu vill sticka den. Kanske hittar jag någon snygg färgkombo på syfestivalen?

Ska bli kul att se bild på den när den är klar och inte hemlig längre.

Stickbloggen sa...

Vilket bra tips om alpacatvätten, det ska jag anamma så hjärtligt tack!!!

Här är himlen också knökad med snö. Ska det aldrig bli vår, det är ju snart våffeldagen och allt...

*skrattar*

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers