STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-04-28

SKOTTLAND!!

Hej allesammans!! Vi ar nu i Fort Augustus, och vi har kommit fram till fredag fm. Solen skiner och det ar ett harligt varvader. Vi har varit pa manga fantastiska stallen. Vi borjade i Ayr, sov en natt dar. Vidare till Kyle of Lochalsh, em resa som tog 7 timmar. Lite kranglit att ta sig genom Glasgow, for kartan hade inte alla vagar.. Vi har passerat sa manga fina och haftiga landskapstyper sa man ar proppad med intryck. Vi har besokt mejeriet och traffat Kathy Biss som ar en mycket trevlig manniska. Vidare ut en dag pa Isle of Skye, dar vi besok Talisker destilleriet och sett Donvegan Castle. Tillbaka sa hittade vi en liten garnbutik sa det blev ett hg Cashmere. Det finns inga affarer ... Nasta dag var vi till Inverness. Pa ditvagen var vi till Lochcarron och tittade pa vaveriet och kopte en kilt!!! Pa hemvagen besokte vi Loch Ness, och slottet som ligger dar. Minns inte namnet..Pa kvallen var till byns lokala PUB, kul, vi var ensamma.... Idag har vi tankt kolla klostret har i Fort Augustus och sedan en tur till Fort William. Imorgon tar vi dagen till att leta oss till Prestwick. Deet har blivit marmelad, te och shortbreads och Wiskey, Lagavulin, Talisker och Cragaxxx.Det blir provning hemma, har tors man itne prova eftersom bilen rullar hela tiden. Lennart kor bra, och tycker det ar enkelt..(efter ett tag) Vi har tur med vadret, inga regnklader har behovts eftersom skurarna kommit nar vi kort. Hej sa lange!!

3 kommentarer:

ulla grundberg larsson sa...

Här sitter en som är mer än avundsvuk men inte missunnsam! Leif propsar på att vi skall åka den 11/6 men kan inte tänka på det nu då jag som Maja säger fått "MATSJUKA". Ulla

sticka med mera sa...

Vi SKA åka 11/6!! Ulla

ulla grundberg larsson sa...

Very very welcome home mrs Froding! Do you speak swedish? Ulla

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers