STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-04-07

Åter till vardagen (=att sticka...)

Hittade denna fräsiga färg vid senaste "kontrollen" i garnaffären(Drops Aplacka). Så även de så raffiga "ton-i-ton"-pärlorna. FAST när jag nästan gjort en pulsvärmare, så känns den så "för mycké"

Mönstret kommer från en scannad bild tagen ur boken som heter "1000 great knitting motivs" jättebra inspirationskälla när man vill göra andra mösnter på pulsvärmare än de ur "Perler pa pulsen"

Ute skiner solen, förut regnade det som bara attan och igår snöade det.....

..på söndag....final...mellan FBK-VF....jag är nog inte på plats...ingen har bjudit mig än.....

ps/ fick mail från Drops att de nu utsett vilka mönster som skall vara med i senaste Babykatalogen. Jag hade röstat fast jag var såå besviken/missnöjd, eftersom jag tyckte att i princip alla mönster var fula. Enkla rätstickade modeller i samma modell, är mitt intryck, inte den minsta utmaning. BARA jag som tycker så???? Tur att Jens och Helena är 20 resp. 17 år, så de inte behöver gå i dessa fantasilösa modeller.

4 kommentarer:

Fríða sa...

hej Marianne! jag är fullständigt överens med de nya Drops modellerna, ingenting spännande, jag som ska bli mormor hade ju väntat på att de skulle publicera nåt speciellt. Men du, kan du maila til mig, då jag verkar ha tappat bort din mailaddress, hur jag gjort det vet jag inte.
Frida

Stickbloggen sa...

Snyggt!!

Froding sa...

Tack!

Anonym sa...

Hej Marianne!

Pulsvärmarna blir fina! Den färgen är så fin. Min hjärtehemligt sjal är i den färgen.

Ha det bra!
Veronica

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers