STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-05-20

Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma.. Jag skulle flyga från Köpenhamn i går..DIREKTFLYG till Karlstad.Kändes skönt eftersom jag hade migrän och inte ville ha ett byte att ta hänsyn till. Kom dit vid 15-tiden, hade gott om tid eftersom planet inte skulle gå förrän vid 19-tiden. Går till en automat..för att trycka ut min biljett.."Your flight is cancelled" Blir erbjuden en enkel till Göteborg....finns inget annat....Jag frågade; "Vad gör jag när jag är framme ? Det är långt till Karlstad från Göteborg??" SVAR; Ja, det är inte vårt problem... Det blev taxi,tåg och taxi igen. Tåget delades med en skolklass, jippiiiee... Jag var hemma efter 23.00 Ja, inte blev det mycket stickat i väntat på mitt flyg inte...Jag som hade tänkt mig att sitta i ett undanskymt hörn, lyssna på Håkan Nessers senaste talbok och sticka. Det blev ett eländigt flängade och ringande för att ordna tåg, taxi mm. Jag kan bara säga en sak, denna resa har innehållit så många struligheter att inte ens en hängiven läsare skulle så ut med så mycket text på en gång... förväxlade resväskor, glömd mobil, krångel med biljetter osv. TEATER ;Visar en bild på Helena i en teatermundering tagen för måånga år sedan, i eftermiddag skall hon skall spela lejonet i "Trollkarlen från Oz" . En lagom aktivitet för moder och fader att beskåda innan kvällens hockeymatch. Där jag hoppas det blir stickat lite...gjorde några varv på ett par strumpor i bilen från Helsingborg till Kolding i onsdags!!

6 kommentarer:

sticka med mera sa...

Skönt att Du är hemma igen.... Nu behöver Du vila upp kan jag tro. Idag har vi haft konfirmation och i morgon bitti drar Leif och jag till Österlen för ngr dgs samvaro med goda vänner och en vistelse i vacker natur. Kram Ulla

Anonym sa...

Mina varma sympatier. Man orkar inte hur mycket strul som helst, jag vet. Alla gillar inte Vi i femman flera timmar i sträck :-)
Då är det skönt att dimpa ner hemma och dricka te
// Johanna

Christina sa...

Sa han nött om mejj Mervin?? *hehe*

Ulrika sa...

Hoppsan... undrar om det var min sons klass du fick resa tillsammans med... ;-)

Jobbigt med så mycket strul!

Froding sa...

Ulrika; Bor du i Karlstad???
Ja, det är skönt att vara hemma. Dröjer nog till augusti och Gotlandsresan innan jag åker någonstans...
Klassen höll sig bra i skinnet trots allt, men en tom, sval och tyst kupé hade varit "min kopp med te"....

Ulrika sa...

Nej, jag bor en bit norr om Örebro, men jag tänkte att de nog åkte den sträckan. Fast jag kan ha fel, för jag vet faktskt inte deras exakta rutt. Det stämde bara så bra med dag och tid. :-)

Förstår dig mkt väl, jag skulle också föredra en tyst kupé. :)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers