STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-06-13

0-0 i maskor och längtan efter kall dryck...

Jaha, åter en dag utan kamera...fast jag har inget att fota. Inget stickat har sett dagens ljus på länge. Det är för varmt, kroppen kräver kallt vatten helst med is i. Har fyllt år förresten, grattis, tack-tack. Fick min klagomålsresa från Visby till Karlstad betalad av Skyways, tack-tack.(När jag fick resan indragen i Köpenhamn) Fick fina presenter, och god tårta. tack-tack. Vädret bra, tack-tack. Fotboll...nja, inte min grej men tack i alla fall för tid med stickningen. Fast var ligger spänningen, ett mål stort som Farsta Galleria och det blir i alla fall 0-0?!! JO, jag tack-tackar......

3 kommentarer:

Cecilia N sa...

Grattis i efterskott! Hoppas att kameran piper till och berätar var den befinner sig. Det är ju så i-r-r-i-t-e-r-a-n-d-e när saker försvinner. (Speciellt om det är dyra saker om man till slut måste ge upp och köpa nytt.)

Anonym sa...

Tack för sällskapet på F&S igår!
/Veronica

Annelie sa...

Grattis i efterskott. Hoppas du blev uppvaktad i den väldiga omfattning som du givetvis förtjänar!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers