STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-06-14

Dubbelt upp

Igår hade jag ingen kamera(0), idag har jag två(2). Har verkligen letat, och med kameraabstinens så beställde vi en ny igår, Canon Ixus 750. Imorse hittade jag den gamla.....VARFÖR är det så?? Murphys law????? På stickfrontet intet nytt, men jag har varit på Friskis&Svettis och tränat. När solen sken som starkast och luften var som varmast. Slå det ni, om ni kan....fast jag fick kompensera med mycké glass.......

2 kommentarer:

Mia sa...

Tänk att det Alltid är så. Det är därför jag vägrar att köpa en massa nya rundstickor- mina är borta men jag vet att om jag köper nya kommer de gamla att komma fram... Snart kommer jag att ge upp, men håller hoppet vid liv ännu ett tag.
Nåväl, jag ser fram emot att få se bilder på din stickning igen!

Annelie sa...

Det är bra att du tänker på vätskebalansen i denna värmen!
Snygg kamera! Kan du rekommendera den redan kanske? Ska själv köpa en i storlek "mindre" och är lite villrådig. Men tills jag bestämt mig lutar jag mig tillbaks och väntar på dina nya bilder...

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers