STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-06-30

GAMMELVALA Å JA!!

För er som inte kan svenska (jag menar värmländska), så betyder rubriken; " Gamla världen och jag" Kolla här => http://www.gammelvala.se/Default.aspx?navid=126&cal=1&isparent=4 Så till saken, jag skall få vara med i år och färga garn!! Blev uppringd igår och jag tackade ja!! Så kanske kommer jag att se ut som bilden visar i alla fall en dag i sommar!! (Bild lånad från Gammelvalas hemsida)

3 kommentarer:

sticka med mera sa...

Lyllo Dig!

Garngamen sa...

Jag har varit på Gammelvala och köpt färgat garn 3 år i rad. Inte förra året dock. De är verkligen trevliga de damerna. Jag tror de kör Kempes garn. Är nog deras fel att jag färgar själv. Jo, verkligen jätteroligt. Är du med hela tiden? Då kanske man kommer förbi,för det brukar sammanfall med det årliga släktingbesöket i Arvika. Grattis! Växtfärgning är så roligt!

heidi sa...

Så avundsjuk jag blev:-)

Botas lättast med mycket bilder från den glada tillställningen:-)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers