STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-06-19

Jag undrar.....

Jag köpte en rundsticka 4,0 mm i ebenholz..Ett underbart material och lyxig att sticka med.... Jag började sticka med den, men det finns sår i infästningen som gör att garnet fastnar. Varenda maska hakar fast sig där. Fast kan man klaga på det??? Så undrar jag om Sverige vinner imorgon?? Fast jag gillar egentlgien inte fotboll,men kan inte låta bli att titta och dras med i den nationella yran. Har 2(två) landslagströjor....men ingen hockeytröja konstigt nog!! ps/Keramiktavlan på bilden var med i utlottningen på Milkos konstklubb. Jag minns inte vem som gjort den ,men man blir glad av att titta på den!! Man riktigt känner hur hon får svar på sina frågor....

4 kommentarer:

Cecilia N sa...

Testa att klaga.

Minns en gång på LP-ns tid.
Det visade sig att det var ett hack i den. Men det märkte vi ju inte förrän vi spelade den första gången.

Det var ett himla tjafs i affären när vi försökte reklammera den, men vi lyckades. Man fick ju inte byta skivor om plomberingen brutits... Hur skulle vi kunnat märka att den plomberade skivan hade ett hack?

Det hade ju varit en annan sak om inte stickan hade haft "rätt färg" eller nåt. Men nu har det ju med funktionen att göra.

*Sitter i fickan och morrar med dig.*

heidi sa...

Sådana stickor har jag också några stycken - jag använder dom inte alls, utan har övergått till bambustickor av annat märke med med en helt annan typ av förening mellan sticka och kabel - dom är verkligen helt underbara!!!

Elisabeth sa...

Såklart och absolut ska du klaga, om inköpsstället är på rimligt avstånd. (jag har avstått en gång och då var det kontantköp i Köpenahmn, och det skulle ju kosta lite att åka dit bara för det... eller så hade jag sett det som garnspan och satt det på ett annat konto?)
Iaf, stickor ska fungera, särskilt om de varit dyra i inköp!

Froding sa...

Jag var nog lite feg!!Jag köper mina trästickor hos Stäkets hantverk och när jag påtalade problemet för henne, så var absolut inga problem att få en ny. Hon betalar även för returportot!! Så full poäng alltså!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers