STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-06-04

Mottot för dagen: BARA VARA

Hr nu avslutat mina solgula sockor i OPAL-garn efter mönster från Interweave Knits. Roliga att göra, och fina att se på. Färgen kan diskuteras men fötter brukar vara i skor....... (bild kommer när kameran är funnen) Påbörjade ett par spetsstrumpor i ONline Supersocke 100 Cotton Stretch fg 828.Efter eget mönster, men sitter mest och funderar på, vad det stretchiga innebär...Någon som vet? Väldigt fin färg i alla fall. De gröna (på stora bildenbild lånad från www.knitty.com), av dem har jag gjort klar den ena i blå grundfärg och pastellmönstrade rutor. MEN de blir klumpiga och tanken går mest till Mäster Katten i stövlarna. Kanske gör jag nr 2,men jag tror att detta kommer att bli mitt första oavslutatde sockor. Har ALLTID gjort klart mina sockor i par. Kameran fortfarande borta, därav gamla bilder. Idag gäller mottot: BARA VARA, med stickkorgen i närheten!! Jag kommer att påbörja min topp i Brilla så snart jag får mina nya Ebenholz-stickor och modellen blir den som syns på omslaget till senaste Interwave Knits ( www.interweave.com) Kolla hur den är konstruerad, verkar jättekul att sticka. Fast jag kommer att göra 2 eller 3 spetsrep. längst ner och förlänga livet. Magen får inte plats annars( innanför..) Någon som vill köpa 1kg Basket med mönster 580(från Garnrjänst) i en grön nyans för 75:-+frakt???

2 kommentarer:

Stickbloggen sa...

Ja, jag gillar Nesser så det blir fler av honom. Men vem är 'Larsson' och varför skriva om att hata kvinnor??

Hanna sa...

Haha, de är underbara! Rolig färg och härligt mönster!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers