STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-07-06

Att vara VARM och TJOCK och dansa naken

Nu är det så att en katt är mysig när den ser tjock å go ut. MEN det gör inte jag... Jag är i alla fall nöjd med min Gyrid, ett jättetrevligt mönster att sticka och passformen är jättebra. (Att mina valkar gör sig bra i grått, hör inte hit..) Jag skall nog göra en i bomullsgarn oxå!!(När jag gått ner i vikt, ni har hört det förut va???) Nu stickar jag på Odessa, också det en en trevlig bekantskap. Mönster finns här; http://www.magknits.com/feb06/patterns/odessa.htm Utöver detta är jag övertrött på värmen(idag 30C på kontoret), så när regnet kommer så kommer jag att dansa naken. Nääära, ja bara sköjje....

7 kommentarer:

Garngamen sa...

Håller med, är också "varm och tjock". Så Gyrid låter ju som Lavold-mönster. Vet du var mönstret är i för bok? Ser jättesnygg ut. Kram i sommarvärmen, och- vi kommer nog ses på Gammelvala, så jag hoppas du är där då?!

Froding sa...

Ja, det är Lavold-mönster och finns i boken "The viking knits collection" och det går åt 5 härvor Silky Woll.I Gammelvala är jah den 22/7 och ev. dagen därpå. Kul om du kom!!!

Anonym sa...

Snygg topp! Jag kanske också tar en tur till Gammelvala och kollar när du färgar garn.
Trevlig sommar! önskar Veronica som jobbar sista dagen innan semester idag...

sticka med mera sa...

Det var en man som var på dans och bjöd upp en " rund lady ". När dom dansat en stund så sa han:Du svettes bra nog lite för o vare så tjock!!!!!

heidi sa...

Urläcker!

angående "tjock" - varför inte citera Baloo från Djungelboken, som kallar sig för "en lagom tjock björn i sina bästa år" - jag tror han har en poäng där:-)

håller med om att värmen är tröttsam i längden.

Froding sa...

Jo, Heidi det hade varit helt Ok om jag hade varit en halvmeter längre...;-) Ha ha ha
Men jag är ganska nöjd i alla fall, fast det kommer nog att bli ändring så småningom....Kanske på Gotland, för jag äter INTE fårskalle....

sticka med mera sa...

Har Du provat fårskalle? Det har jag. Det var när jag jobbade som en iransk flyktingkvinna bjöd in mig och en tolk på fårskalle till frukost!!! Tacka för det att jag skulle prova. Huvudet var trancherat i olika delar men när jag kom till ögonen, ja där gick gränsen..... Detta är 19 år sedan men jag fortfarande känna lukten av en soppa gjord av buljongen från det kokta huvudet och med kikärtor i. Den är INTE behaglig. /Ulla

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers