STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-08-17

OS och HUSFLID..(å lite quilt...)

Så var vi då i Lillehammer. Vi kollade in deras shoppinggata som innehåll två fina garnaffärer, bl.a Husfliden, där denna maffiga bild togs. Så den andra som jag tror heter Ulstedet. Där jag köpte Heilo till ett par knästrumpor( ur Folk Socks av Nancy Bush) Så ramlade jag in i en fin quiltaffär där jag bara var tvungen att köpa en bok om hur man syr väskor och lite tyg till dito...

2 kommentarer:

Bim sa...

Oj, vilken butik!!! Det är nästan så man kunde stanna där mer än en minut. Bara stå och njuta av allt, hua... vilka färger...
Quitbutik... hrm, nu verkar det som om man får åka te grannlandet...
Lillehammer kommer man ju aldrig till normalt. Hm, varför inte försöka få med någon? Hm, tanken har funnits, länge... Men, utföra tanke till verklighet???
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar på nätet... kramis
http://sjoebacka.hotserv.dk

Cecilia N sa...

Usch att behöva välja i den affären...

Men underbart kan jag tänka om man har en bild i skallen, i färg och allt. Då måste väl rätt kulör i rätt garn finnas där..?

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers