STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-08-25

Vi har blivit fler..

Idag har det varit lilla julafton hemma hos oss. Helena och jag har varit och köpt en ny(beg Husqvarna Viking Rose med flera mönsterkort) symaskin!! Den kan brodera!! Kaniner, hästar, rosor, jultomtar och allt möjligt.....t.om. höns... Vi byter tråd och provar allt vi ser. Det är jättekul. Förutom det så stickar jag vidare på bålen på min hemfärgade tröja. Det går sååå långsamt. Har köpt ett mönster från Eunny Knit. Ett strumpmönster med flätor. helt urfint....Mitt nya liv har som sagt börjat, det innebär än så länge att jag powergår 30 min varje dag. Det har jag gjort utom idag när jag BARA har sytt...Imorgon är det Gatufest..Det skall bli kul. Löningsdagen har firats med kinamat och ett glas vin hick....

3 kommentarer:

marianne skutskär sa...

men marianne, vad kul med en sån maskin, o lycka till med minskningen, jag behöver det oxå

Bim sa...

Åh, just en sådan maskin jag har önskat mig länge, länge... Hm, svårt hitta här i stan... Finns ju ingen som säljer maskiner här numera, suck. Åka till Karlstad hör jag någon påpeka... Visst, men ändå... Hm, man kan ju önska, länge - länge - länge - så kanske det slår in??? :). Hrm, jajaja... Jag HAR önskat länge och än har det INTE slagit in, ;).
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis, och sy lugnt...

Stickbloggen sa...

Vad duktig du är som går ut och rör på dig, det kan nog bli lätt att bli sittandes vid en så rolig maskin:)

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers