STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-09-10

Necessären

Jag har nu verkligen använt varenda bit av quilt-tyget jag köpte i Lillehammer. Broderade dit några fåglar, men ångrade den senare. Den skall i alla fall änvändas. Hade gillat om det varit fack i den, men nu blev det inte så... Några svar: *Jag har inte bestämt något om fornminnet, kan bli en gåva till någon som vill ha... *Strumpor till försäljning finns, maila mig!

*Strumpornas(se blogg Eunny knit!) färg är ännu inte klart, är inne på grått och rött. Kanske med grå botten och röda flätor. Vilket I-landsproblem...

* Vikten går ner, även om tabellen nedan visar noll. Skall på "kontroll" på fredag och då skall jag uppdatera min räknesticka.

* Vet att hockeyn börjar 18/9 och att det skall bli kul.

* Heidi och jag skall snart dra igång KAL med Lativan mIttens, men jag har inte kommit till skott än..

* Vi åker snart till Trysil för att få lite höststämning, vilket ännu inte infummits sig i Karlstad!

2 kommentarer:

Cina sa...

Grattis till viktnedgången! Jag fick också minus på vågen i dag efter två veckor med plus... Kände mig som Gert Fylking - ÄNTLIGEN! *S*

Fortsätt kämpa - du gör ett jättebra jobb! *pepp pepp*

Bim sa...

*ler*
Hoppas få se stora framsteg på många fronter nu då framöver... vikten, sockarna som ska finnas på lager, vad som händer med fornfyndet är jag nyfiken på... den där KALen med vantarna (usch och fy så hon slarvar till det med orden, vet att ni kallar det något mycket mer flådigt, ;))... Ja, det är alltid så mycket på G... och varför bli lite smått irriterad på några små ditbroderade fåglar... äh, har man pippi så har man... (hrmpf, jag vill också ha maskin som kan brodera, snyft...)
Må så gott... västvärmländska på bloggläsarturné... kramis, och lycka till med hela listan... Nä, läs nu inte juni-listan trots att det är val på G... hm, fick brev från dem idag... jajajaja... pappershögen växer...

Sjöbackas blogg

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers