STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-09-11

TJORVEN; nästan klar men passar fel person...

Så här blev den.Min tröja-my sweater!! Garnåtgång drygt 4 hg HIFA2 och restgarner i mönstret. Det skall nu bara stickas på framkanter och sys i knappar, men den passar jag ju mig inte...ÄN.... Jag är nöjd även om nederkanten blev lite vid, och kanske är den lite för markerat ljusblå i mönstret.Har döpt den till Tjorven. ps//Tack för peppet....

2 kommentarer:

Bim sa...

Oj, häftigt, läckert, toppen med tjorven... Kommer att bli härlig framöver... och den kommer att passa, basta... bara det har kommit så långt, du kan...
Må så gott... värmländskan om är på bloggläsningstur... kramis, och den ÄR underbar tröjan med mönstret... och allt...

Sjöbackas blogg

heidi sa...

Åhh, jag blir alledeles varm när jag ser den. Jag älskar färgen orange, och hade det inte varit för att jag tenderar att se väldigt sjösjuk ut när jag har orange färger nära ansiktet hade jag gjort en likadan!

Underbar!

Nu när jag har lyckats ta mitt körkort är jag redo för nya utmaningar. Tyvärr får jag bara köra i Sverige till dess att jag får mitt "riktiga" körkort, annars hade jag kört upp till Oslo och gått och tittat på en intressant utställning där:-)

Vad säger du om att dra igång Latvian Mittens till första oktober?

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers