STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-09-28

Två gånger samma vecka

  • Jag har nu varit i Säfsen och i morgon bär det av till Trysil.
  • Det innebär att jag varit på 2 skidorter samma vecka, och utan att det finns någon snö.. Ett rekord i sig.
  • Jag har börjat om på mina Lorna Lace-sockor, och kolla vilken skillnad det blir på mönstringen när man väljer 68m istället för 56m. Det är inte snyggt, för det är som två olika färger. Fast jag undrar om det är samma färgbad.... Har nyss kommit hem från hockeyn, och gudskelov så vann FBK över Djurgården. Mycket enklare än över Frölunda, och trots att Djurgården ligger nästan överst och Fröunda sist. Ur led är tabellen. Ulla; MODO förlorade men hur gick det till, och mot Brynas. Måste svida.... Är sedan i onsdags nu utbildad i konsten att Mingla..
  • "Hej, jag heter Marianne och jobbar på Milko, handskak, handskak och så till nästa människa. Hej , Jag heter Marianne...bla bla bla LÄGET...

1 kommentar:

Bim sa...

Oj... vilken skillnad på sockarna det blev... inte många maskor skillnad, men hua. Man, kan ju nästan tro att det inte är samma garnet, för det ÄR väl det ;). Ljuvlig färg dock, oavsett, hihihi...
Hm, funderat på att varva ner??? :p Du flyger och far så man undrar vad du är från timme till timme ungefär, ;). Stresssymtom du vet... eller???
Må så gott... västvärmländska på bloggtur... kramis, och ha de gôtt i Trysil!!!
Sjöbackas blogg

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers