STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-09-25

Vete-benvärmare ?

Jag har gjort en vetevärmare idag, och jag tycker den blev bra!! Kanske lite för lite vete?? Jag var på F&S igår och sedan min hurtbullekarriär startade, så värker mina vader varje gång jag rör mig efter att ha varit i stillhet. Så kanske det vore bättre med vetebenvärmare. Den vita tröjan blir mer och mer färdig, det återstår i princip bara ärmarna. Den får stanna hemma nu när jag åker till Säfsen, då är det sockor som gäller, i Lornas Lace!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag glömde F&S i söndags, jag höll på att tvätta och sen kom jag på när klockan redan var 18. Jag har varit iväg idag i all fall.
/Veronica

Bim sa...

*ler*
Det kanske går att bygga in vetevärmare i sockar??? Hm, du kanske har kommit på något nytt där... och kanske också till värkande handleder??? Vad tror du, ;)
Må så gott... värmländska på bloggrunda... kramis och trevlig tur...
Sjöbackas blogg

heidi sa...

En av dom roliga sidorna med att träna är alla muskler man inte visste att man hade, som helt plötsligt bara finns där:-)

Vetevärmaren ser jättefin ut!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers