STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-10-31

garn på fyra ben...

Jag har på F&S imorse på Kibalans(07,30), och det lugn som det gav gick åt till att skynda tillbaka till jobbet, nyäten,nyduschad och rufsig i håret. Jag har börjat sticka av mitt Evilla-garn...en sjal förstås. Gör ett enkelt mönster i basen, dvs *3r-O-3tills-O* Fast ni fattar när bild kommer... Har gjort en del på min Grå Dimma, och snart får jag börja på kragen.... Det har börjat snöa fast löven sitter kvar på träden. Jag hör till de där konstiga männskorna som tycker om mörker, kyla och snö...För att få lite balans på bloggen så tar jag med en bild från i somras, ett får från Gotland.

1 kommentar:

stickveronica sa...

Så duktig du är som går på F&S. Jag är fortfarande snuvig så jag tyckte det var bäst att avstå. Men på tisdag måste jag vara frisk för nu är jag jätteless på att inte kunna göra något!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers