STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-11-05

Helgarbete

Så har det då varit lite helg. Jag har varit hemma och myst. Ingen Symässa i Sollentuna, eftersom det var sånt kaos med snön innan. Så var det förra gången jag skulle dit också!! Lite sjal har det blivit, i Evilla-garnet. Jag hoppas det mjuknar efter tvätt, för det är väldigt hårt och strävt. På min Grå Dimma har jag stickat fram-och bakstyckena och en ärm. Har kommit till intagningen för ärmhål på den andra. Sen får jag börja på mönstret!! (det var inte lätt att fota detta bylte, så jag gav upp) Här har vädret var fint hela helgen, och idag var Inger F och jag på Kilene och gick tipspromenad. Vi fick 10 rätt tror jag. Vi gick 5km...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det mjuknar, särskilt bra blir det om man försöker filta det, då blir det supermjukt

Barbro

Fru Babsan sa...

Jag älskar regnbågsfärger. Man blir så glad av dem!

Jag har missat vad den grå dimman ska bli egentligen.

Strumpstickan sa...

Vilken underbar sjal!

LivM sa...

Sjalet ditt kommer til å bli nydelig. Fantastiske farger, man blir jo rent glad av å se på det! Håper det mykner når du har blokket det ut! Ha en fin helg!!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers