STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-10-04

Nyanser...

Jag har alltså köpt en lavendel/olivgrön/marinlavendel/vit-kilt hos Lochcarron i Skottland istället för att köpa något mer traditionellt. Till denna vill jag ha en slipover i XO-mönster OCH färgsynkad. Har hittat en lämplig i boken "Folk Vests" av Cheryl Oberle. Problemet är at den är i sex jordnära färger och jag vill ha färger som är som kilten.. Så jag har haft hjälpa av Barbro att ta fram några färger. Jag har tänkt om med den marina, den borde vara mörklavendel istället; enligt följande: Färgerna 21, 131, FC37, 1A, 83,FC21. Vad tror ni? Kolla här: http://www.shetland-wool-brokers.zetnet.co.uk/2plyjump.htm

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle inte kombinera den blå 21an (den är ljusare än bilden på nätet) med 131 som drar mot lila. Och så skulle jag till det tyget inte välja 83 som är väl brunt olivgrön, där blir nog 118 bättre.
Fc37 är snygg

Barbro

Froding sa...

Ja, jag tror ocks å mer på 118 men blev osäker med färgen på skärmen. MEN vad tar jag istället för 21? För jag tycker den marina drar åt lila-hållet. Nr20??

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers