STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-10-08

På begäran, Lotus Blossom Tank modell BIG

Kan någon där ute hitta något som är positivt på denna bild, så berätta i så fall det för mig. Jag hittar inget.... Den ser i alla fall inte ut som på omslaget av Interweave Knits, å andra sidan ser jag inte ut som henne heller... Garnet är Brilla men en rad mindre i mönstret, men i övrigt följder den beskrivningen. ps/ Genom Ulla har jag fått länken till de "felrandiga" Opalsockorna!! http://www.bendixgarn.dk/product.asp?product=168&sub=23&page=1

7 kommentarer:

marianne lundholm sa...

jag slutade sticka på lotus när jag insåg att jag inte heller såg ut som tjen på bilden, jag kanske gör gyrid istället, det garnet har jag

heidi sa...

Oj då, den modellen kanske inte var helt rätt för dig. Ett par ärmar skulle antagligen vara en bra idé. eftersom bristen på sådana drar ner intrycket. Fast längden är väldigt bra på den. Och med en snygg kavaj över skulle nog kunna bli riktigt bra.

Attans vad trist att lägga ner så mycket arbete på något man sedan är missnöjd med.

Soili sa...

Den bilden skulle ha kunnat vara jag.Visst är det synd att spegeln är så obarmhärtig.Fotor är väl taget från en ofördelaktig vinkel,men resultatet går ju inte att blunda för.Synd om dej att du lagt ner så mycket jobb,håller med Heidi,under en kavaj ,eller om du fixar om den till en väst,med hjälp av en symaskin,sax och tvärstickade kanter(om du gillar väst först)

Strumpstickan sa...

Jag är nog knäpp men vad är fel med bilden?

Snygg färg, trevlig modell men ok, något korta ärmar, eller så hade den varit snyggare som, linne?

Mitz sa...

Modellerna i som bär upp tröjorna i tidningen är minimala! Det är inte många som kan se ut så, och finns det någon som vill? Kurvigare och fastare jovisst men benmager? Nejtack.
Både vinkel och ljussättning är ofördelaktiga linnet i sig är bra.

Bim sa...

Ja, nu var jag tvungen och ta fram tidningen och kolla... Ville ju ha denna tröjan... Men, detta ÄR ju INTE samma sak, jö... Är det mönstret som är fel eller... Spelar INGEN roll att ett mönstervarv saknas, detta är ju helt annorlunda jö... Hm, tåls att fundera över, ja... verkligen mer än EN gång, suck...
Det där med testet och mätningen. Det lät intressant... Undrar om man kom ut därifrån ens... Skulle nog behöva göra ett och mäta både det ena och det andra, antar jag, suck...
Må så gott... västvärmländskan på bloggtur... kramis och hoppas din helg varit toppen!
Sjöbackas blogg

StickLena sa...

Jag tycker inte att det ser så tokigt ut. Tror att perspektivet ger fel intryck. Jag skulle bli jätteglad om jag hade den toppen på mig och magen inte syntes som den bula den är, nej jag är inte gravid fyller snart 52 och är förbi klimakteriet.

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers