STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-10-08

Att bli profet i sitt eget land.

Att bli godkänd på hemmaplan är inte lätt. Igår kom Helena hem och visade en stickad sjal hon köpt på stan. Varför? undrade jag. För att du stickar ju aldrig något som jag vill ha, blev svaret. Jahaa.. .(bilden visar en sjal JAG STICKAT åt henne) Igår testade jag min hälsa, genom att mäta cellerna i en scanningsapparat. Mina värden pekar på att jag ligger en bit under vad som är normalt. Jag skall nu äta vitaminer i 3 månader. Har värden inte ökat och jag blivit piggare för jag pengarna tillbaka. För att bättra på min kondition blir det nu tipspromenad och senare Ki-balans på F&S. Har stickat klart den vita tröjan och den skall monteras(när lusten finns, innan jul...) De randiga längsstrumporna som jag berättade om, finns hos "Britts Butik på nätet" och jag antar att man stickar dem på längden!!

3 kommentarer:

sticka med mera sa...

Vi har SOL idag för första gången på länge. Jag är säker på att trattisarna står och bara väntar på att bli plockade. Det där med smak ja... Vet Du att mönstret till de långrandig sockarna hämtar man hem fr internet? Ut och promenera? Nja, vi var på fest till halv tre! I morgon startar jag GI på allvar. Ulla

Anonym sa...

Så duktig du är, både tipspromenad och F&S! Jag är fortfarande förkyld så jag får ta mitt pass på tisdag morgon. Vi kanske ses då?
/Veronica

Agneta sa...

Den sjalen är sygg

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers