STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-10-05

Sockor i alla former...

De blev inte som jag tänkt mig....börjar väl bli lite surkärring, så därför beställde jag idag både Johannas nya randiga Oktobersocka OCH det nya Opalgarnet som man kan sticka sockor av som randar sig på längden. Färjestad vann med nöd och näppe över Skellefteå, men vad gjorde MODO??Klappade ihop totalt? Vi har nu investerat i ett Säsongskort på Canaldigital, så nu kan festen börja!!

4 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Sockfest:)

sticka med mera sa...

Ja Du Marianne, Luckner skämdes....Jag har också beställt Hundertwsser av Britt liksom garn till opaltröjorna. I morgon hoppas vi att Magnus Wernblom är med i laget och då blir det slutsålt i Swedbank Arena! Vilket jubel det kommer att bli.....Jag trodde att Ni hade säsongkortet! Du sitter väl inte bara framför maskinen utan håller väl också i stickorna? Kram Ulla

Liisa sa...

Man blir gladare av garn!
Kämpa på med både sockar och annat! (i hockey får jag väl erkänna att jag inte håller på nåt egentligen, Hammarby har inte varit i elitserien på länge och makens Leksand går det ju bara värre och värre för...)

marianne lundholm sa...

men du, det har jag missat, alltså garnet som blir randigt på längden

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers