STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-11-29

Stick-café på museet.

Vi var många idag som samlades på museet i Karlstad för att sticka och PRATA... Till nästa gång kommer cafeet att annonsera om att det är stick-cafe! KUL! Om ni blundar och tänker er två bord med plats för 20 personer, ljusslingor på borden och några kaffemuggar. Då vet nu hur det var, samt en lagom ljudnivå!! Det blir ingen bild, för kameran var kvar hemma. Barbro hade med flera böcker som vi kollade igenom och en favorit för mig är den nya sjalboken som heter något i stil med Viktorianska sjalar......

3 kommentarer:

Bim sa...

*ler*
Du fick till stämningen mitt i prick! Just så var det... säger hon som var där :)
Och boken dreglar man över jag... Victorian Lace Today... och det kan meddelas att den står högt upp på önskelistan till jul, ja ;)
Må så gott... sköt om dig och slit inte ut dig mot myndigheter... Andra borde göra det åt dig istället, du ska bara njuta du ;) Kramis från västvärmländskan...
Sjöbackas blogg

Agneta sa...

Åhh så trevligt det låter. Det är synd att jag inte kan komma dit.Kan ni inte köra en helg bara för min skull;-)Fast vi har trevligt på Nystvindan istället.

Och boken Victorian Lace Today har jag dreglat över jag med. Vill ha vill ha:-)

Froding sa...

Vi ordnar allt!! Vill du ha en träff på helgen , så hör av dig. Vi brukar kunna ordna "extramöten"
Mussets cafeteria lämpar sig utmärkt, lätt att hitta och bra utbud!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers