STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2006-11-26

Julmarknad

Idag har vi varit på Alsters Herrgård på julmarknad. Mycket folk, mycket att se och köpa men ingen julstämning....Det blev i alla fall ostar från olika småysterier i Värmland, glögg, marsipangris, svamp och marmelad. Kul i alla fall. Mycket hantverk och flera sålde stickade pärlmuddar. Fast ingen verkade köpa... Väl hemma smakade vi årets första glögg, men jag gillar inte att man börjar julen tidigare och tidigare. 1:a advent skall det börja och inget annat... Har beställt Johannas kalender och skall hämta den till veckan, har fortfarande kragen kvar på min Grå Dimma. Det är vad som hänt på stickfronten senaste veckan. Fast det värsta fär ni läsa om nedan... om mina rosenträstickor..... ps/ Jag har köpt "A deadly yarn" och "Needled to death" av Maggie Sefton. Vilka skall bli ett nöje att läsa!

2 kommentarer:

sticka med mera sa...

Vad ska Du med svampen till?? Bra med varsisn vinst, det tycker jag också. Att MoDo även tog 3 p igår hade man ju aldrig trott efter första perioden! Ulla ( kan Du inte svara på mitt mail ang sockan? )

Inger F sa...

Kul att se vad som händer ute i den Stora Världen, utanför hyreshuset där jag bor! Jag har ägnat mig åt att röja i källaren, packa flyttkartonger mm. Sparade säkert flera hundra på det, jämfört med att åka på julmarknad! Om du inte skriker högt. kommer jag imorgon att dumpa serien "Sticka Lätt" från 1980-talet samt 3 norska veckotidningar med stickning i. Och du - när kommer du & syrran och tittar på mina skåp och på mina tyger. Nu har jag även lovat Barbro att kolla på tyg! Tålamod är inte min gren, rätt som det är kan jag balla ur och köra rubbet till Heden och Hednamissionen! / IngerF

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers