STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-01-10

Som Gert Fylking brukar säga; Äntligen......

Nu är den klar!! Sydd på bomullsväv- 5,4 rutor/cm-46färger och man räknar trådarna. Påbörjad när jag var sjukskriven 100% och inte kunde sticka efter som det gick för fort. Att brodera kräver lugn........ Den mäter 52x63 cm, heter Årstiderna och är från www.Lanarte.com och har art.nr: 34263. Det är Marjolein Bastin som designat den och hon har många fina mönster!! Nu skall jag tvätta den, för den är otroligt smutsig och sedan lämna in den för montering. Så är det då klart för att börja sticka!! Adventshalsduken har några dagar kvar, så det får bli nästa projekt. På fredag skall jag på teater med mitt arbets-nätverk och vi skall se Sweeney Todd. På söndag åker hela familjen till London för att se "The Phantom of the opera" samt lite "turisting" . Jag har sett 3 föreställningar av den svenska uppsättningen tidigare, skall bli ett rent nöje! Vem vet, kanske finns det garn i London oxå????????

8 kommentarer:

Anonym sa...

va söt det blev, ditt broderi. och jag kan berätta att det finns många fina garnbutiker i London. du skulle väl kunna hitta dom på nätet.
glada hälsningar från Island
Frida

Kajsa Melén sa...

Haha. Om du trillar över några bra butiker får du gärna skvallra. Vi håller som bäst på och plockar fram sevärda saker för vår resa till London (i Maj!). Titta på http://melen.se/pyssel/wiki/index.php/London

Garngamen sa...

Liberty har REA nu. Ahhhh.. I London alltså, varuhuset. Men vilket fint broderi. Jag skulle vilja studera på NÄRA håll. Blev Bohusen klar förresten? Och, skönt att höra att fler håller på och sliter på kalenderstickningen... Jag med, har fastnat....

Anna sa...

Jättefin! .. som alla lanartebroderier.

Ulrika sa...

Verkligen vackert!

Fantomen är så fantastisk, helt underbar musik. Det blir spännande att se vad du tyckte om den jämfört med den svenska. Ha det så trevligt!

Froding sa...

Ja, nog skall jag leta garn, emn har man 5 personer med som inte gillar garn så kan det gå galet. Tack för tipsen på butiker!!
Det skallbli kul att se och höra Fantomen igen, det är en stor favorit i vår familj. Liten som stor!! Vill man titta mer noggrant på broderiet kan manklicka på bilden, men det visste väl Garngamen redan??

Tina sa...

Ha det så trevligt i London! MAn kan inte se den föreställningen för många gånger

Anonym sa...

Vilket fint broderi. Hoppas ni har en trevlig Londontur
// Johanna

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers