STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-02-11

Out of office

Jag skall på kurs i Bollnäs, och kvällarna kommer att tillbringas framför TV:n på Scandic hotell. Man fär ju inte missa Anjas kommande guldmedaljer. Jag håller inte tummarna för jag har händerna fulla med stickor och garn om ni fattar vad jag menar ;-)
Jag provstickar mina sockor som jag skall läman till Sticka! Spännande eller hur??
Så blev det finländskt i Svenska Rallyt. Helt Ok när Petter Solberg försvann tidigt. Så vann Tre Kronor LG hockey Games, även om jag inte tyckte det var den bästa av turneringar. Hatten av för Jörgen Jönsson, även om han är från Ängelholm, så är han Karlstadsbo och finns i Färjestads BK t.om. 2008 .
Bild från Vantutställningen i Karlstad

4 kommentarer:

Bim sa...

Pip!
Ja, du stickar ju sockar och då är det svårt att hålla alla tummarna ja.. Hade du stickat vantar... då hade du ju ändå hållit tummarna - i dubbel bemärkelse på något vis, ;)
Kunde inte låta bli när jag såg alla vantarna, ;)
Må så gott... västvärmländskan... kramis och sköt om dig...
Sjöbackas blogg

aija sa...

Cool mittens!!

Anonym sa...

Hej
Kan berätta att det är vinter hör i Bollnäs. Har nyss ätit frukost och jag hoppas vi slutar kursen för idag innan ANja skall åka. Min magkänsla säger mig att det inte blir någon quadruppel.....Har avslutat en socka på väg hit.
ps/ Konstigt, menordet jag skall skriva in längst ner är PUTIN....är jag avlyssnad??//Marianne

Strumpstickan sa...

Häftiga vantar!

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers