STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-04-07

GLAD PÅSK !!

Så var det då Påsk igen, och solen skiner!! Jag stickar vidare på min Rogue och har nu gjort klar bålen, ryggen och är snart vis halslinningen. KUL!! Har fått en kompis från Turkiet, Camilla, som också skall sticka den tillsammans med mig! Hej på dig Camilla!! Planeringen för vad som händer lördagen den 12 maj är i stort sett klara; Vi har bjudit in Inger Sandberg, författare till Spöket Laban. Hon skall berätta om sin stickning, och efter det skall vi sticka!! Vi träffas på Scandic Winn, och ni kommer att få anmäla er via vår email som finns på Stickas hemsida. Mer och bättre info kommer efter helgen! Hör gärna av er med frågor!! solstickorna@sticka.org Så var det hockey igår, och man måste säga att MODO hade lyft sig i kragen, men skall det räcka ända fram, Ulla???

6 kommentarer:

Inger F sa...

Jag surar.
Ni har valt en jättedum helg för STICKA:s arr i Karlstad.
:-(

Anonym sa...

Jag surar :-(
Ni har valt jättefel helg för STICKA:s arrangemang i Karlstad.

Inger F sa...

Åsså undrar jag varför programmet ber mig lämna ny verifikation när kommentaren är godkänd? Suck, jag ska nog gå i kloster :-(

ulla grundberg larsson sa...

Nja, säg det! I morgon är det ju dags igen. Det är ansträngande det här.Två duktiga lag så må bästa lag vinna! Ulla

Anonym sa...

Efter 1:a matchen var jag helt övertygad om att MODO inte hade något att hämta, men nu verkar det ha vänt. Tänk på att ni har lite FBK i båset....Att man haft en lugnare påskhelg märks, för nu behöver man inte avbryta för att titta på TV i ett kör. Förra året mitt i ett 50-årskalas....//Marianne

Anonym sa...

Inger; Ditt kalas bärjar väl inte förrän på kvällen? Vi tror att våra tider blir 11.00-15.00

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers