STICKNING!!!
När den är som bäst, dvs när det mesta man gör blir något. Vad är då något?
Det kan vara en halv strumpa t.ex För den kan skänka mer glädje till en stickerska än en hel tröja som ändå inte passar.
In swenglish: Knitting!
When it is best, when everything you made get out to be something.
What is something? It could be half a sock because it could bring more joy to a knitter than a sweater finished and not fit!
Jag förstår bättre än jag skriver, så ha överseende!

2007-04-22

PÅ väg till Bollnäs...

Håller på att packa väskan, för imorgon bär det av till Bollnäs igen. Har laddat med rese-stickning. Sockar!!
Det blir de på omslaget till den nya sockboken från Interweave Knits, och eftersom jag har resesällskap så kan jag sticka både tur och retur.
Tar inte med mig min Rogue, eftersom det är så bökigt att ha diagrammet tillgängligt.
Sockorna på bilden är herrvarianten av Lydia, de heter Thor.
De är stickade från tån och upp, samt har "vanlig" häl! Mönster finns till Lydia finns i Sticka!s medlemsblad.
Kanske tar jag med mig mitt nyinfärgade garn som skall bli en tröja. Förutom garnet, så är mina händer också lila....

1 kommentar:

coolpix sa...

Pip!
Och sticka lugnt... och ta det lugnt i Bollnäs! ;)
Hm, lila händer? Hm, undrar om jag har sett dig sticka något i lila förut... kändes inte som om de brukar använda den färgen, eller? Ja, kanske... bara jag som har missat det eller? troligen, ja... ;)
Hrm... fk har hört av sig, och snälla som de är så kanske de ska ta hand om mig och lösa allt!!! blää... känns så dock, blää... Ja, när de säger att de skulle ha sagt mer i fredags, men hann inte med... men att det kommit fram nu idag, måndag, hur det ska lösas... hur kan de då säga det på fredagen, när de vet det först på måndagen??? Och jag ska visst få pengar framöver - när? - eftersom det har försvunnit papper och är ett specialfall. Hm, är det mitt fel att de inte håller koll på papper som anländer? Får tydlien 6mån till innan nämnden ska ta beslutet... facket och min rehabansvarige på jobbet hade häcken full i helgen... och nu på morgonen, måndag... ringde tom till ngns chef, hrm...
Må så gott... västvärmländskan... kramis och sköt om dig, jag ska försöka göra det... och är avis på garnet till Rouge som jag kikar på mönstret till titt som tätt...

S E M E S T E R 2 0 1 2

Daisypath Vacation tickers